Buku Sekolah Elektronik - anni Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Buku Sekolah Elektronik - anni: Okul e-kitaplarının Kapsamlı Bir Dizini

Buku Sekolah Elektronik - anni, Anni Media tarafından geliştirilen Android tabanlı bir uygulamadır. Öğrencilerin ve öğretmenlerin e-kitaplara kolayca erişmelerine yardımcı olan bir okul e-kitapları dizinidir. Uygulama, KEMENDIKBUD tarafından kaynaklanan KTSP müfredatı, 2013 tematik müfredatı ile ilgili tüm eğitim seviyeleri için bir okul e-kitapları listesi sağlar (SD/MI için ilkokul, SMP/MTs için ortaokul, SMA/MA için lise ve SMK için mesleki lise).

Uygulama ayrıca, favori e-kitapların ve indirilen e-kitapların bir listesini içeren MyLibrary özelliğine sahiptir. Şu anda geliştirme aşamasında olan uygulama, yakında UN, SBMPTN, SNMPTN sınav hazırlığı için soru bankası, bir e-kitap okuyucu, bir çalışma programı, kitap siparişi ve öğrenme videoları sunacak.

Program diğer dillerde mevcuttur

Buku Sekolah Elektronik - anni Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 0.1.3

(0)
  • Güvenlik Durumu

Buku Sekolah Elektronik - anni hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Buku Sekolah Elektronik - anni denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.